Het Leukste Aap Speelgoed [Top 10]

leukste-aap-speelgoed

Speelgoed aapjes zijn al weet ik niet hoelang al populair speelgoed en je hebt ze in veel verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld een speelgoed aap die beweegt, pratende aap speelgoed, robot apen, dansende apen en ga zo maar door. Aap speelgoed is altijd een goede keuze om een kind te geven.

Als je op zoek bent naar aap speelgoed en je probeert online te zoeken naar aap speelgoed, dan is het aanbod zo groot dat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij een top 10 samengesteld van apen speelgoed. Daarnaast hebben wij een overzicht gemaakt van type apen speelgoed waar op dit moment veel naar wordt gezocht en wat populair is. Denk dan bijvoorbeeld aan een speelgoed aap met geluid, een lachende aap of een bewegende aap als speelgoed. Je zult zeker iets vinden waar je een kind blij mee maakt. Of het kind nu 7 jaar is of een baby, speelgoed aapjes is voor elke leeftijd leuk.

Populairste type aap speelgoed

We hebben onderzoek gedaan naar welk soort speelgoed aap de meeste mensen zoeken. De lijst is gebaseerd op basis van waar het meest naar wordt gezocht, dus op nummer 1 wordt het meest gezocht en nummer 10 het minst vaak. De populairste soorten aap speelgoed zijn:

 1. Bewegende aap speelgoed
 2. Pratende aap speelgoed
 3. Speelgoed aap met geluid
 4. Lachende aap speelgoed
 5. Interactieve aap speelgoed
 6. Robot aap speelgoed
 7. Dansende aap speelgoed
 8. Speelgoed aapje met bekkens
 9. Speelgoed aapje monchichi
 10. Levensechte aap speelgoed

Top 10 Aap speelgoed

 1. VTech Baby Swing & Speel Aap – Educatief Babyspeelgoed – 1 tot 3 Jaar
 2. Vallende Aapjes Spel – Mattel Games – Kinderspel – 5 tot 12 jaar
 3. Aap Speelgoed Balans spel – Leren Tellen en Rekenen – 3 tot 6 jaar
 4. Lachende Aap Speelgoed – Knuffel – 32 cm – Verschillende kleuren
 5. Vallende Aapjes Spel – Behendigheid – vanaf 3 jaar
 6. Samenleesboek Het Boek Van Aap – Vanaf 5 jaar
 7. PlayMobil Wiltopia Oerang Oetan – Bewegende armen en benen – Vanaf 3 jaar
 8. Louis Liaan – Slinger Aap – Actie spel – Vanaf 4 jaar
 9. Chicco Bowling Aapjes – Bowlingspel en Blikgooien – vanaf 18 maanden
 10. Speelgoed Aap met geluid – Knuffel – 40 cm – vanaf 0 jaar

Bewegende aap speelgoed

Een speelgoed aap die beweegt, is natuurlijk ontzettend leuk. Ze zijn vaak heel levensecht en maken vaak grappige bewegingen. Ze zijn populair bij kinderen van alle leeftijden en zelfs ook bij volwassenen. Sommige speelgoed apen kunnen alleen hun armen bewegen, andere weer veel meer. Kijk hieronder voor onze top 10 van populaire speelgoed van bewegende apen.

Pratende aap speelgoed

Een speelgoedaapje dat praat is natuurlijk ontzettend schattig. Ze zijn vaak heel levensecht en maken vaak grappige bewegingen tijdens het praten. Ze zijn populair bij kinderen van alle leeftijden. Sommige speelgoedapen kunnen maar een paar woorden zeggen, andere veel meer. Kijk hieronder voor onze top 10 van populaire pratende apen.

Speelgoed aap met geluid

Speelgoed aap met geluid is leuk omdat het aapje hetzelfde geluid maakt zoals een echte aap. Dit speelgoed wordt nog wel eens aan kinderen gegeven die bang zijn voor apen. De speelgoedaap met apengeluid kan deze kinderen helpen zich minder bang en meer op hun gemak te laten voelen in de buurt van dieren. Een speelgoed aap is ook leuk omdat het gebruikt kan worden om kinderen dingen bij te leren over verschillende dieren. Het geluid kan kinderen helpen te leren wat de verschillende geluiden zijn die apen maken. Dit speelgoed is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met of meer te leren over apen en de geluiden die ze in het echt maken.

Interactieve aap speelgoed

Interactieve aap speelgoed is een vrij algemene term en kan dus zowel een knuffel aap, als een puzzel van een aap betekenen. Het leuke aan dergelijk speelgoed is natuurlijk dat er interactie ontstaat tussen het speelgoed en het kind. We hebben de 10 leukste interactieve aap speelgoed verzamelt.

Lachende aap speelgoed

Lachende aap speelgoed is ontworpen om kinderen aan het lachen te maken of om vriendelijkheid uit te stralen naar de kinderen toe. Sommige apen hebben alleen een glimlach en andere apen maken een lachgeluid. Het lachgeluid wordt door het speelgoed geproduceerd als het op een bepaalde manier wordt bewogen of wanneer er een knopje wordt ingedrukt. Het lachgeluid van de speelgoedaap kan kinderen helpen om rustig te worden. We hebben een top 10 samengesteld van de leukste speelgoed apen die lachen.

Robot aap speelgoed

Robot aap speelgoed zijn soms levensecht. Ze zijn ontworpen om op een interactieve manier te bewegen, soms zelfs net zoals een echte aap. Sommige robot apen kunnen hun armen en benen bewegen, terwijl andere robot apen alleen hun hoofd en mond kunnen bewegen. Een robotachtige aap is geweldig speelgoed voor kinderen die graag met apen spelen. Er zijn niet zoveel robot apen te koop, maar wij hebben hieronder een selectie gemaakt van de leukste robot apen.

Dansende aap speelgoed

Dansende apen speelgoed zijn apen die vaak dansen op muziek. In het speelgoed zit meestal een microfoontje waar muziek uit komt, waarbij de aap op hetzelfde moment een dansjes doet. Dansende apen speelgoed is geweldig voor kinderen die van dansen houden. We hebben hieronder een selectie gemaakt van het leukste dansende aapjes speelgoed.

Speelgoed aapje met bekkens

Speelgoedaap met bekkens zijn als het ware apen die trommelen. Het speelgoed heeft meestal twee bekkens waar de aap samen op kan slaan om geluid te maken. Een bekken is een metalen slaginstrument. Het bekendste gebruik van een bekken is bij het drumstel, waar ze worden opgehangen in een standaard en de drummer er met een drumstok op slaat. Dit speelgoed is geweldig voor kinderen die van muziek houden of geïnteresseerd zijn in muziekinstrumenten. We hebben hieronder een selectie gemaakt van de leukste speelgoedaapjes met bekkens.

Avatar
Stiefvader van 2 jongens in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Oom van 3 lieve nichtjes en een neefje, waarbij de jongste net is geboren en de oudste 3 jaar is. Heeft moeite om tijdens het winkelen geen speelgoed mee te nemen voor de kleintjes. Ik heb deze website opgericht omdat ik tot voor kort niet wist wat hip, trending of populair speelgoed was op het moment dat ik iets wilde kopen. Hoopt andere mensen zonder (of met) kinderen te helpen een leuke keuze te maken op het gebied van speelgoed. Heb je een vraag of wil je iets tegen mij zeggen? Stuur mij gerust een berichtje.