Nijntje Stoelendans review

Veel jonge kinderen, en dan met name baby’s, dreumesen en peuters, zijn helemaal weg van Nijntje. Dit komt omdat een konijn is die erg makkelijk te herkennen is, betrouwbaar overkomt, toegankelijk is en altijd positiviteit uitstraalt. Mijn neefje en stiefzoon van 2 zijn helemaal weg van Nijntjes knuffels, boeken, televisieserie en spelletjes. Met name Nijntje stoelendans doet het erg goed en hebben ze elke keer weer veel plezier van.

Nijntje Stoelendans is al sinds 2015 een van het populairste speelgoed van Nijntje en dat is meer dan terecht.

Avatar
Stiefvader van 2 jongens in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Oom van 3 lieve nichtjes en een neefje, waarbij de jongste net is geboren en de oudste 3 jaar is. Heeft moeite om tijdens het winkelen geen speelgoed mee te nemen voor de kleintjes. Ik heb deze website opgericht omdat ik tot voor kort niet wist wat hip, trending of populair speelgoed was op het moment dat ik iets wilde kopen. Hoopt andere mensen zonder (of met) kinderen te helpen een leuke keuze te maken op het gebied van speelgoed. Heb je een vraag of wil je iets tegen mij zeggen? Stuur mij gerust een berichtje.