Monster High speelgoed

monster-high-speelgoed

Monster High is één van de nieuwste trends op het gebied van speelgoed. De franchise begon als een reeks hippe poppetjes die je doen denken aan een meer eigentijdse versie van Barbie. Sinds het ontstaan van Monster High zijn er talloze nieuwe producten bijgekomen zoals games, films, boeken en een tv-serie die je ook op internet kan kijken. De modebewuste poppetjes werden ontwikkeld door Mattel, de uitvinders van Barbie en één van de grootste speelgoedbedrijven ter wereld. Zij zijn nu ook met Monster High speelgoed gekomen.

Wat maakt Monster High speelgoed zo uniek?

Monster High speelgoed is echt iets anders en dat merk je meteen wanneer je de poppen bekijkt. De ontwerpers van Monster High begrijpen heel goed wat hip is en wat niet. De figuren hebben allemaal een unieke look die je meteen herkent.

De wereld van Monster High is iets wat je nooit eerder hebt gezien. De avonturen van de poppen spelen zich af in een typisch Amerikaanse high school setting, maar dan met de grappige twist dat elk personage geïnspireerd is op een monster, een mythologisch wezen of een legendarische figuur uit de geschiedenis. Frankie Stein en Draculaura zijn enkele van de populairste Monster High poppen en als je naar hun prachtige design en outfits kijkt, dan zie je meteen waarom.

Wat voor soorten Monster High speelgoed zijn er?

Monster High speelgoed beperkt zich al lang niet meer tot poppen. Zo heb je bijvoorbeeld een echt Monster High huis dat perfect past bij de poppen. Je hebt ook talloze accessoires en extra’s zoals dvds, video games en boeken. Je kan Monster High speelgoed kopen in de meeste gewone speelgoedwinkels, maar voor het allergrootste aanbod kan het handig zijn om even online te gaan shoppen.

Avatar
Stiefvader van 2 jongens in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Oom van 3 lieve nichtjes en een neefje, waarbij de jongste net is geboren en de oudste 3 jaar is. Heeft moeite om tijdens het winkelen geen speelgoed mee te nemen voor de kleintjes. Ik heb deze website opgericht omdat ik tot voor kort niet wist wat hip, trending of populair speelgoed was op het moment dat ik iets wilde kopen. Hoopt andere mensen zonder (of met) kinderen te helpen een leuke keuze te maken op het gebied van speelgoed. Heb je een vraag of wil je iets tegen mij zeggen? Stuur mij gerust een berichtje.