Transformers speelgoed

transformers-speelgoed

De transformerende robots van the Transformers zijn natuurlijk onvergetelijk, al tientallen jaren is het speelgoed bijzonder populaironder de fans van de televisieserie. Kinderen kijken de serie nog steeds veel, jongens vinden het geweldig om met de Transformers te spelen. Het speelgoed kan gemakkelijk veranderd worden van standaard speelgoed naar een onthullende vechtrobot die de wereld moet verdedigen uit juist aanvalt.

Waar bestaan Transformers uit?

The Transformers bestaan uit Autobots en Decepticons, beide kanten nemen het tegen elkaar op om de aarde te bewaken of te vernietigen. De Autobots staan onder leiding van Optimus Prime, dit is dan ook bijzonder populair speelgoed. De Decepticons proberen de wereld te vernietigen onder leiding van Megatron. Beide leiders zijn gigantische machines, Optimus kan zichzelf transformeren in een gigantische truck en Megatron transformeert zichzelf naar een tank.

De tekenfilm Transformers is al tientallen jaren erg populair onder kinderen en jongeren. De transformerende voertuigen die naar robots kunnen veranderen bestrijden ieder kwaad in het zonnestelsel, of wakkeren het juist aan. Het Transformers speelgoed maakt de strijd nog echter, ga zelf aan de slag met de voertuigen en laat deze in robots veranderen. Laat het lot van de aarde in jouw handen liggen.

Na het grote succes van de Transformers-tekenfilm werden er al snel Transformers toys geproduceerd, kleine plastic voertuigjes die omgetoverd konden worden tot vechtrobots die de aarde beschermen of proberen te vernietigen.

Welk Transformers speelgoed is er?

Je kunt tegenwoordig online erg eenvoudig Transformers kopen. Bumbleblee, Optimus Prime en de andere Autobots zijn als speelgoedfiguur verkrijgbaar. Al het speelgoed wordt gemaakt door Hasbro, hierdoor kun je het kopen in Nederland. Transformers Bot Shots zijn ook verkrijgbaar.

Transformeren van robot naar auto

Het unieke aan het Transformers speelgoed is vooral dat het gemakkelijk te transformeren is. Ieder stuk speelgoed is ook een ander stuk speelgoed, ieder voertuig is een ‘robot in disguise’ – een onherkenbare robot. Transformers kunnen zichzelf veranderingen in auto’s, vliegtuigen, helikopters, boten, drones en nog veel meer. Ieder lid van de Autobots en Decepticons ziet er anders uit en verandert dus ook naar een ander voertuig. Dit maakt de grote teams vol gigantische robots dan ook ontzettend indrukwekkend, ze combineren de sterke kanten van allerlei robots met elkaar om sterke teams te vormen.

Voor wat voor kind is Transformers speelgoed leuk?

In de wereld van de Transformers is het nooit vredig, het speelgoed is dan ook ideaal geschikt voor kinderen die het stoer vinden om hard met speelgoed te spelen. Het duurzame speelgoed biedt een prima deur naar de prachtige wereld van de transformerende robots en zorgt ervoor dat ieder kind zich kan verbinden met de mooie wereld van deze robots. Kinderen kunnen hun eigen strijd verzinnen tussen de grote teams met robots, deze strijd kunnen zij dan zelf uitvechten op het strijdveld dat zij zelf samenstellen.

Laat ieder kind de spannende en met actie gevulde wereld van de Transformers beleven met het unieke en spectaculaire speelgoed dat voor de serie is uitgebracht. Iedere slaapkamer kan omgetoverd worden tot een intergalactische strijd tussen vechtrobots die strijden om het bestaan van de belangrijkste planeet voor het menselijk bestaan. Ieder kind kan de held uithangen bij het verdedigen van onze geliefde planeet tijdens de gevaarlijke oorlog die de Autobots en Decepticons in de slaapkamer strijden. Met een beetje fantasie en het leuke speelgoed is het prima mogelijk.

Avatar
Stiefvader van 2 jongens in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Oom van 3 lieve nichtjes en een neefje, waarbij de jongste net is geboren en de oudste 3 jaar is. Heeft moeite om tijdens het winkelen geen speelgoed mee te nemen voor de kleintjes. Ik heb deze website opgericht omdat ik tot voor kort niet wist wat hip, trending of populair speelgoed was op het moment dat ik iets wilde kopen. Hoopt andere mensen zonder (of met) kinderen te helpen een leuke keuze te maken op het gebied van speelgoed. Heb je een vraag of wil je iets tegen mij zeggen? Stuur mij gerust een berichtje.