Top 9 beste kindercadeaus van dit jaar

fisher-price-kassa

Ieder jaar moet er weer goed gezocht worden naar de leukste cadeau’s voor je kind, kleinkind of ander familielid. Of zij nu jarig zijn of dat het binnenkort weer een leuke feestdag is; het is belangrijk dat je met een goed kado aankomt. Het is daarom fijn als je precies weet wat je precies moet kopen om er dit jaar echt een succes van te gaan maken. Het is hierbij wel belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de verschillende opties van populair en leuk speelgoed. In dit artikel staan daarom verschillende cadeautips voor ieder kind!

9 leukste cadeaus om te geven

Fur Real Kat

Deze kat is bijna levensecht, het is eigenlijk onwerkelijk. Dankzij het mechanisme in het speelgoed kan het allerlei bewegingen maken, zo is het voor het dier erg gemakkelijk om een echte kat na te doen. Daarnaast is de vacht goed nagemaakt zodat het net voelt alsof het een echte kat is. Het enige nadeel is dat het beestje natuurlijk niet echt kan lopen. Dat je hem niet iedere dag te eten hoeft te te geven scheelt dan wel weer.

Bordspellen

Eigenlijk onmisbaar op ieder moment van het jaar. Bordspellen zijn de klassiekers op iedere vakantie, tijdens iedere familieavond en eigenlijk ook op de meeste feestdagen. Er zijn allerlei verschillende verkrijgbaar, Risk, Levensweg en Monopoly zijn slechts enkele voorbeelden. Door een dergelijk spel wordt iedere middag of avond een succes, het is dan ook niet te missen in de kast van een kind. Sommige bordspellen kunnen al worden gespeeld vanaf 5 jaar, waarbij de iets moeilijker kinderen vanaf 7 jaar het leuk vinden en begrijpen. Met een leuk spel kunnen zij zich lange tijd vermaken.

Fisher Price Kassa

fisher-price-kassa

Een echte klassieker, deze kassa kennen sommige ouders tegenwoordig zelfs omdat zij er zelf ooit mee gespeeld hebben. Na al die jaren wordt het speelgoed nog steeds gemaakt en is het ideaal voor kleine kinderen. Ouders die het voorwerp vroeger al hadden zullen dit ongetwijfeld beamen. De kassa is compleet met munten, om een echte simulatie te geven.

Frisbees

Gooien, gooien en nog eens gooien. Dat is eigenlijk het enige dat je met een frisbee doet. Deze plastic schijven zijn ontzettend leuk voor het op het strand, kinderen kunnen zich er een tijdje mee vermaken terwijl u even van de zon geniet. Of de schijf nu ver of dichtbij wordt geworpen, het zal wat vaardigheid kosten om ermee te kunnen gooien. Vaak gaat de frisbee al snel scheef en komt deze niet aan. Lastig speelgoed dus.

Stef Stuntpiloot

Waar dit speel eerst vooral bij jongeren populair was is het inmiddels ook bij kinderen zeer populair geworden. Stef vliegt in een rondje en moet bepaalde voorwerpen oppakken. Het is aan de kinderen om te zorgen dat dit ook echt lukt, zodat zij hiermee punten krijgen. Je kunt het met meerdere spelers spelen, het kan dus ook goed voor een kinderfeestje worden gebruikt.

Waterpistolen

Iedere zomer is het weer raak – letterlijk. Kinderen rennen door alle straten en proberen elkaar zo veel mogelijk te raken. Waterpistolen leiden ieder jaar weer tot een groot gevecht, gelukkig blijft het bij een watergevecht. De pistolen kunnen gevuld worden met water, in sommige waterpistolen gaan enkele liters. Het is dus genoeg om lange tijd andere nat mee te maken, veel kinderen vragen dan ook ieder jaar om een nieuw model. Vooral de modellen van Nerf zijn zeer populair speelgoed. Omdat de producenten van deze pistolen ieder jaar weer met nieuwe modellen komen is dit gelukkig erg gemakkelijk.

Treinbaan

De trein, het is in Nederland een frustrerend vervoersmiddel. Gelukkig ervaren kinderen hier een stuk minder last van, zij kunnen namelijk gewoon lekker spelen met de trein en de bijbehorende baan. Sommige treinbanen zijn aangesloten op de netstroom, zo kan er op automatische piloot met de treinen worden gereden. Voor kleine kinderen zijn er voldoende modellen waarbij slechts geduwd hoeft te worden, voor hen is elektriciteit nog iets te vroeg.

Legerpoppetjes

Een klein legertje, opgebouwd uit allerlei plastic mannetjes die vaak groen zijn. Deze legerpoppetjes hebben bij veel jongens in de kamer gestaan, sommigen hadden een zelfs een gigantische verzameling inclusief straaljagers, tanks en helikopters. Genoeg om een echte oorlog te veroorzaken, maar gelukkig niet voldoende om een groter gevaar dan 5 cm met zich mee te brengen. De soldaten van verschillende landen zorgden voor een divers slagveld waar een groot aantal plastic levens gevallen zijn. Gelukkig kunnen zij daarna gewoon nogmaals gebruikt worden, echte levens worden tenslotte niet verloren.

Speeltoestellen

Glijbanen, schommels en wipwappen zijn redelijk grote speeltoestellen. De toestellen zijn voor sommige kinderen echt onmisbaar in de straat, in de speeltuin zijn zij dan ook veel te vinden. Sommige kinderen willen er ook graag eentje in de achtertuin, gelukkig is dat ook steeds eenvoudiger mogelijk en kan het ook nog eens tegen een redelijk goede prijs. Twee voordelen die gepaard gaan met een zeer gelukkig kind, wat wil je eigenlijk nog meer?

Avatar
Stiefvader van 2 jongens in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Oom van 3 lieve nichtjes en een neefje, waarbij de jongste net is geboren en de oudste 3 jaar is. Heeft moeite om tijdens het winkelen geen speelgoed mee te nemen voor de kleintjes. Ik heb deze website opgericht omdat ik tot voor kort niet wist wat hip, trending of populair speelgoed was op het moment dat ik iets wilde kopen. Hoopt andere mensen zonder (of met) kinderen te helpen een leuke keuze te maken op het gebied van speelgoed. Heb je een vraag of wil je iets tegen mij zeggen? Stuur mij gerust een berichtje.