Woezel en Pip speelgoed

woezel-en-pip

Kinderen hebben tegenwoordig een hele kist vol met verschillende soorten speelgoed staan, maar wat vinden ze nu echt leuk om mee te spelen? Speelgoed van hun favoriete tekenfilmfiguurtjes doet het erg goed. Een voorbeeld hiervan is speelgoed van Woezel en Pip. Deze televisieserie en voorleesboekjes zijn voor baby’s en peuters niet alleen erg leuk, maar ook nog leerzaam. Deze serie gaat over de avonturen van twee hondjes. Samen met hun vriendinnetje Buurpoes maken ze van alles mee. Tante Perenboom leert de drie avonturiers graag iets bij tijdens het spelen.

Woezel en Pip speelgoed groeit met je mee

Voor de kleinsten zijn er verschillende artikelen verkrijgbaar van dit merk. Of je nu op zoek bent naar een boxkleed of mobiel voor in de box, een knuffeldoekje, een rammelaar of andere producten van Woezel en Pip, het is allemaal verkrijgbaar. Er is een bijpassende opbergkist om het speelgoed op te ruimen wat niet gebruikt wordt. Zo kun je je baby steeds met iets anders laten spelen zonder dat er een hoop speelgoed in de box ligt. Je kindje kan daarnaast ook lekker spelen en leren met de activiteitenkubus, de muziekmobiel of de babygym van deze hondjes.

Woezel en Pip groeien langzaam met je kleintje mee naar de volgende fase. Wanneer je kleintje leert lopen, kan hij of zij steunen op de babywalker of houten loopwagen. Dit maakt het zelf staan en lopen niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Later kun je een loopauto of een hobbelpaard kopen. Met de loopfiets leer je je kleintje om zelf te fietsen, eerst nog met zijwieltjes en later zelfs helemaal zelfstandig. Ook aan het zwembad is gedacht. Met deze vrolijke zwembandjes kunnen kleine kinderen veilig spelen in het water.

Met de poppetjes die te koop zijn van al hun favoriete figuurtjes uit de serie, kunnen kinderen de verhalen naspelen of zelf iets verzinnen. Hiermee wordt hun fantasie geprikkeld. Het speelgoed berg je aan het einde van de dag gemakkelijk op in een speelgoedkist in de woonkamer of op de slaapkamer van je kindje. Zo ziet de kamer er netter uit liggen er niet overal houten blokken en springbeestjes verspreid over de vloer. De rest van de slaapkamer kan ook ingericht worden met de hondjes. Zo is er een speelkleed, een muziekdoosje en een puzzel te verkrijgen. Ook zijn er bijpassende gordijnen in dit thema.

Woezel en Pip voor op reis

Onderweg kunnen kinderen ook genieten van het speelgoed van Woezel en Pip. Maak bijvoorbeeld een autostoelspeeltje vast aan het kinderzitje in de auto zodat je kindje kan spelen tijdens de reis of geef je kindje een eigen rugzak wanneer jullie met de trein reizen. Zo kun je bijvoorbeeld een boek, een knuffel en wat spullen meenemen voor onderweg. Op die manier hoeft je kindje zich niet te vervelen en daardoor wordt de reis voor iedereen leuker.

Het speelgoed van Woezel en Pip is leuk om cadeau te geven aan een baby en peuters van 2 jaar tot 4 jaar, maar ook voor wat oudere kinderen van 5 jaar en ouder zijn er leuke dingen te koop.

Waar kan je Woezel en Pip speelgoed kopen?

Speelgoed van Woezel en Pip kan je eigenlijk overal wel kopen. Bij de bekende speelgoedwinkels in de winkelstraat, maar zeker ook online. Bol.com heeft een breed assortiment Woezel en Pip speelgoed, van de leeftijd van een baby tot oudere kinderen.

Avatar
Stiefvader van 2 jongens in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Oom van 3 lieve nichtjes en een neefje, waarbij de jongste net is geboren en de oudste 3 jaar is. Heeft moeite om tijdens het winkelen geen speelgoed mee te nemen voor de kleintjes. Ik heb deze website opgericht omdat ik tot voor kort niet wist wat hip, trending of populair speelgoed was op het moment dat ik iets wilde kopen. Hoopt andere mensen zonder (of met) kinderen te helpen een leuke keuze te maken op het gebied van speelgoed. Heb je een vraag of wil je iets tegen mij zeggen? Stuur mij gerust een berichtje.